Slow Biking este la mare modă în Olanda și înseamnă să te deplasezi cu bicicleta cât mai încet posibil, fără a cădea. De necrezut, așa-i? Ei bine, este ceva real.

Scopul

Pentru a efectua corect slow biking, trebuie să te deplasezi pe bicicletă cât mai încet posibil pe o pistă de unsprezece metri, fără a atinge solul cu picioarele.  Sună a fi un sport care necesită multă atenție pentru echilibru și concentrare.

Bucuria distracției

Cycle Fun Productions este o fundație din Olanda care organizează evenimente de slow biking, precum și alte evenimente tematice, având în centru bicicletele. Un eveniment a avut loc la începutul acestui an pentru a promova mersul cu bicicleta și cel mai important, pentru ca oamenii să se distreze.

Gazdă a evenimentului Cycle Fun production a declarat:

“Ador faptul că ceva atât de simplu poate avea un impact atât de mare. Oamenii creează conexiuni, sunt entuziaști și participă. Îmi place, de asemenea faptul că toată lumea crede că e ușor… însă odată ce încearcă, văd că este mai greu decât pare! Și mă bucur foarte tare când vin și participă oameni obișnuiți. Lucrul într-adevăr special este că publicul participă pe toate planurile.”

Vrei să citești mai mult? Apasă aici.