Curățarea lanțului de bicicletă devine ușoară și rapidă cu WD-40

Ești în căutarea unui produs pentru curățarea lanțului de bicicletă? Dacă răspunsul este da, atunci  ai nevoie de WD-40 pentru curățarea rapidă și ușoară a bicicletei tale. Iată cum produsele WD-40 Bike te vor ajuta în diversele etape ale curățării lanțului de bicicletă și ale întreținerii acesteia:

Degresarea lanțului de bicicletă

Primul lucru pe care trebuie să îl faci în scopul curățării lanțului de bicicletă este să îl degresezi, astfel încât să fie lipsit de murdărie, mâzgă și grăsimi. Iată o serie de metode pe care le poți utiliza în acest scop. Poți folosi o găleată cu apă și săpun pentru a îndepărta prin frecare murdăria. Totuși, există o serie de dezavantaje care vin odata cu utilizarea acestei proceduri. Această metodă nu este potrivită nici pentru întreținerea lanțului de bicicletă, deoarece poți face mai mult rău lanțului de bicicletă încercând să îndepărtezi prin frecare grăsimea și murdăria ce nu a fost suficient slăbită.

Aici intervine produsul de curățare a lanțului de bicicletă WD-40. Produsul pentru degresarea bicicletei WD-40 Bike Degreaser are tot ce îți trebuie pentru a realiza degresare a bicicletei tale. Acest produs pentru curățarea lanțului nu doar că va ușura foarte mult munca ta privind curățarea lanțului de bicicletă ci o face și mai rapidă și mai ușoară. Tot ce trebuie să faci este să clătești lanțul de bicicletă pentru a îndepărta orice urmă de noroi și strat gros de murdărie. Pulverizează WD-40 Bike Degreaser pe suprafața lanțului de bicicletă și lasă-l un timp să acționeze. În plus, WD-40 Bike Degreaser poate fi folosit și pentru curățarea și degresarea altor piese mobile. Ce spui de asta?

Frecare

Odată ce ai lăsat WD-40 Bike Degreaser să acționeze suficient pentru a-și face efectul, este timpul să pui mâna pe o perie. E momentul să îndepărtezi prin frecare murdăria, grăsimea și mâzga de pe lanțul de bicicletă. Totuși, apare următoarea problemă: de ce să folosești produsul pentru curățarea lanțului de bicicletă WD-40 dacă tot va trebui să depui efort pentru frecare? Ei bine, produsul pentru degresare WD-40 va ușura foarte mult această sarcină, nemaifiind nevoie de sudoarea frunții. Aceasta deoarece produsul va slăbi mâzga și murdăria și acestea se vor îndepărta cu ușurință.

Utilizarea produsului WD-40 Bike Degreaser înainte de folosirea periei va face minuni, asigurându-te că lanțul de bicicletă nu va fi afectat pe durata procesului. Aceasta deoarece WD-40 Bike Degreaser slăbește murdăria și mâzga acumulate astfel încât acestea se vor desprinde ușor reducând nevoia unei frecări riguroase, aceasta din urmă putând dăuna, uneori, lanțului de bicicletă.

Spălare

După ce lanțul de bicicletă a fost curățat prin frecare, se recomandă să îl speli cu un burete și cu o găleată cu apă curată. De ce este importantă clătirea lanțului de bicicletă? Ei bine, există posibilitatea ca procesul de frecare să nu fi fost așa de bun pe cât ar fi trebuit să fie. Există posibilitatea ca o parte din murdărie și grăsime să se afle încă pe lanțul de bicicletă. Spălarea lanțului de bicicletă cu apă va ajuta la îndepărtarea oricărei urme de murdărie rămase.

În plus, spălarea lanțului de bicicletă este, necesară pentru îndepărtarea completă a produsului de degresare înainte de aplicarea lubrifiantului. Spală lanțul de bicicletă și apoi lasă-l să se usuce la soare. Astfel te vei asigura că lanțul de bicicletă se află în stare perfectă și pregătit pentru aplicarea lubrifiantului.

Lubrifiere

Odată ce lanțul de bicicletă este curat, acesta va trebui și lubrifiat. Există o serie de produse ce pot fi folosite în acest scop, inclusiv unsoare, lubrifianți și ulei pentru bicicletă.

Indiferent de nevoile de lubrifiere ale lanțului tău de bicicletă, poți fi sigur că vei găsi lubrifiantul potrivit de la WD-40 Dry Lube (pentru condiții uscate), la WD-40 Wet Lube (pentru condiții umede), la WD-40 All Conditions Lube (pentru toate condițiile). WD-40 te salvează pe toate planurile în ceea ce privește lubrifierea lanțului de bicicletă.

Atunci când privești în perspectivă, trebuie să recunoști că toate produsele din gama WD-40 Bike nu doar ți-au ușurat sarcina de a curăța bicicleta ci au făcut-o mai rapidă și mai simplă, de asemenea.