tracking

banner-mup-1920x385

Despre noi

Despre noiPovestea noastră

WD-40 Multi-Use Product rămâne unul din numele de marcă cel mai ușor de recunoscut, folosit în gospodării și de către profesioniștii din întreaga lume.

Considerat de către mulți ca soluția Nr.1 în rezolvarea problemelor, WD-40 a fost inventat acum mai bine de 60 de ani de către 3 angajați ai companiei Rocket Chemical. Într-un mic laborator din San Diego, California, cei trei încercau să creeze o linie de produse care să protejeze împotriva ruginii și care să poată fi folosită în industria aerospațială.

În fruntea echipei se afla chimistul Norm Larsen care încerca să găsească o soluție pentru îndepărtarea apei, soluție ce urma a fi folosită de către NASA pentru a proteja rachetele spațiale Atlas de rugină și coroziune. Larsen și echipa sa au avut nevoie de 40 de încercări pentru a găsi formula corectă care avea să devină faimoasă pe tot globul, de aici și numele acestui produs, WD-40.

După o perioadă de timp, membrii echipei au luat cu ei produsul acasă, unde au descoperit și mai multe aplicații și utilizări. Întâmplarea l-a determinat pe Larsen să facă noi experimente cu WD-40 Multi-Use Product ambalat în doze tip aerosol care erau mai ușor de folosit, primele astfel de produse fiind vândute în magazine în 1958. Doi ani mai târziu Compania și-a dublat cifra de afaceri, iar în 1969 Compania Rocket Chemical a primit un nou nume, după singurul său produs, WD-40.

De-a lungul anilor, mii de utilizatori au scris companiei WD-40 pentru a împărtăși modalitățile unice (sau câteodată doar neobișnuite) de folosire ale produsului. Una dintre întâmplările cele mai interesante se referă la un șofer de autobuz din Asia care a folosit WD-40 pentru a înlătura un piton care se încolăcise sub autobuz. O altă întâmplare îi are ca protagoniști pe niște polițiști care au folosit WD-40 pentru a-l scoate afară pe un hoț dezbrăcat, care rămăsese blocat în tubulatura sistemului de ventilație al unei clădiri.

Formula produsului este un secret bine păstrat și a rămas aceeași dintotdeauna, încă de când a fost inventată, oamenii descoperind noi modalități de utilizare pentru faimoasa doză colorată în albastru și galben, în fiecare zi.

Brandurile noastre

În afară de faimoasele doze albastru cu galben, Compania WD-40 oferă acum o gamă variată de produse care vizează întreținerea și curățarea specializată pentru toate tipurile de utilizatori industriali, amatori, pasionați și utilizatori casnici.

• WD-40 Specialist este o gamă de produse de specialitate profesionale formulate pentru sarcini dificile cu care se confruntă amatorii de DYI (bricolaj), utilizatorii din comerț și industrie.

• WD-40 BIKE este cea mai recentă gamă de produse sub marca WD-40 și oferă soluții de întreținere pentru întreaga bicicletă, ajutând la îmbunătățirea performanței mersului pe bicicletă.

Așadar, fie că este vorba de ștergerea urmelor de creion de pe pereți, întreținerea utilajelor, menținerea motocicletei sau a bicicletei în cea mai bună stare, WD-40 este la fel de folositor ca și până acum, rămânând soluția nr. 1 în rezolvarea problemelor de orice natură.

Indiferent de problemă, WD-40 o va rezolva!!

 

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2021 WD-40 Company