Utilizările unui spray degresant

Spray-urile degresante te pot ajuta în diverse sarcini de curățare. Nu este cazul să îți mai faci griji. Grăsimea va dispărea rapid din diverse locuri și suprafețe. Iată mai jos câteva exemple în care poți folosi un spray degresant pentru a curăța.

Bucătărie

Indiferent dacă grăsimea se află pe blatul de bucătărie, pe dulapuri, cuptoarele cu microunde sau pe alte aparate, un spray degresant poate îndepărta grăsimea de pe toate aceste lucruri. Dacă găsești vreodată ceva în bucătărie ce poate părea dificil de curățat pulverizează cu un spray degresat pe acesta. Ai grijă să nu contaminezi alimentele și băuturile atunci când folosești acest produs!

Baie

Îți faci griji pentru păstrarea curățeniei din baie? Dacă răspunsul este da, un spray degresant poate fi fix ceea ce ai nevoie. Nu contează că s-a acumulat mâzgă și s-a uscat pe blaturile de baie sau chiar pe dulapurile din baie. Grăsimea va dispărea și suprafețele vor arăta ca noi.

Drăgălașele animale de companie

Oricât de drăgălașe sunt animalele de companie, mizeria vine la pachet cu acestea, indiferent cât te chinui să le dresezi. Ei bine, nu trebuie să îți mai faci griji, pune mâna pe un spray degresant și îndepărtează mizeria facută de acestea. Nu trebuie să te superi pe animalul de companie, mizeria va dispărea.

Ferestre și jaluzele

Ferestrele tale sunt pline de murdărie, în special când în atmosferă este mult praf? Dacă răspunsul este da, atunci poți folosi un spray degresant pentru a îndepărta murdăria. Apoi, poți șterge ferestrele cu o lavetă curată. Este foarte uşor! Încearcă această tehnică și pe jaluzele. Funcționează!

Unelte unsuroase

Uneltele sunt grozave, însă acestea sunt folosite sporadic. Luând în considerare natura sarcinilor în care sunt folosite de obicei uneltele, este cunoscut că acestea trebuie degresate cu regularitate după utilizare. În plus, acestea trebuie bine întreținute pentru a-și face treaba eficient. Aici intervin produsele degresante. Indiferent că este vorba de o sarcină de întreținere de bază sau o sarcină de curățare în detaliu după o operațiune complexă, produsele degresante acoperă toate planurile.

Tigăi unsuroase

Ai gătit de curând o mâncare care a avut tendința de a se lipi? Ei bine, tigaia te-a dat de gol. Dacă nu poți să cureți urmele de pe tigaie, atunci ai nevoie de un produs degresant. Tot ce trebuie să faci, în acest sens, este să aplici degresantul pe vas și să îl lași să acționeze. La scurt timp, ar trebui să fie posibilă îndepărtarea cu ușurință a grăsimii, folosind o lavetă umedă. Ține minte că nu trebuie să gătești în aceste tigăi fără a le spăla bine înainte. Un produs degresant poate avea multe utilizări, însă nu este comestibil.

Materiale textile

Lucrezi ca și asistent medical și te confrunți deseori cu haine și textile pătate cu sânge? Dacă răspunsul este da, atunci cunoști lupta necesară pentru a îndepărta astfel de pete de pe textile. Totuși, un spray degresant poate fi folosit pentru a simplifica varietatea de situații neplăcute. Aplicarea degresantului pe zona afectată de sânge de pe materialul textil va ajuta la îndepărtarea petei de pe acesta. Spală materialul textil imediat după și repetă procesul de mai multe ori pentru a te asigura că toate petele au dispărut.

WD-40 cel magic

Iată, produsele degresante fac în mare parte toată treaba. Alegerea unui spray degresant bun necesită multă cercetare și mulți bani pentru a le încerca.  Spray-ul degresant WD-40 Specialist Degreaser poate fi utilizat în diverse sarcini. Fie că ceea ce urmărești este prevenirea ruginii sau depozitarea uneltelor sau multe altele, WD-40 este prietenul tău. Testează întotdeauna produsul pe o suprafață mică și citește instrucțiunile producătorului.