Știi care este partea cea mai bună a proiectelor de bricolaj?

Totul!

De la confecționarea articolelor de unul singur, la alegerea proiectelor care se potrivesc gusturilor tale și crearea de lucruri minunate a căror culoare, formă și textură o alegi singur. Le poți folosi după dorința inimii și poți fi mândru de tine pentru faptul că ai făcut ceva creativ și util în același timp. Dacă ești în căutarea unui proiect de decorare distractiv sau util, alege acel  proiect care corespunde stilului tău.

Nu ești sigur de ceea ce vrei să faci?

Iată câteva proiecte simple și grozave de bricolaj din care poți alege pentru a-ți satisface dorința de bricolaj (DIY).

Suporturi atârnătoare pentru plantarea roșiilor  

Dacă îți plac plantele și vrei să fii creativ cu acestea, iată un truc de bricolaj.

Păstrează sticlele din plastic, după ce acestea s-au golit. Spală-le și usucă-le și taie fundurile acestor sticle. Pentru a-ți fi mai ușor, poți folosi un cutter. Introdu o sămânță de roșie în sticlă și adaugă pământ pe aceasta. Agaț-o undeva sus, folosind o sfoară puternică, într-un loc preferat și unde să primească și puțină lumină. Ud-o cu regularitate și te vei putea bucura de experiența încântătoare de a-ți vedea roșiile cum cresc. Nu funcționează doar în cazul roșiilor, ci și în cazul ardeilor și ierburilor aromatice.

Căni de ceai personalizate

Nimic nu se compară cu o cană de ceai personalizată. Aceasta este o metodă grozavă pentru a adăuga mesaje speciale. Vrei ceva special, însă nu poți găsi pe piață? Atunci de ce nu faci singur? Da, este posibil și este foarte ușor. Tot ce ai nevoie sunt o cană și un marker permanent. Scrie ce mesaj vrei sau desenează ceva pe cană. Introdu-o în cuptor și coace-o timp de 30 minute la 177 grade Celsius, iar mesajul va deveni permanent. Este o idee grozavă pentru un cadou puțin costisitor care poate fi oferit la celebrarea unei nunți.

Suporturi de farfurii DIY din pietricele

Vrei să dai o notă aparte blaturilor tale de bucătărie sau meselor? Ia în considerare confecționarea propriilor tale suporturi de farfurii DIY din pietricele. Îți trebuie niște fetru sau lemn ce trebuie tăiat în forma dorită pentru suport și câteva pietricele. Folosește un pistol cu lipici cald și lipește pietricele plate pe porțiunea de material decupat. Lăsaţi să se usuce. Aceste suporturi pot fi folosite sub boluri cu conținut cald, sub ibrice și arată grozav la petrecerile în grădină.

 

WD-40 îți poate fi de ajutor în toate proiectele tale de bricolaj, astfel încât să te poți bucura de acestea. Dacă ești în căutare de mai multe bloguri DIY, atunci fii sigur că verifici și pagina noastră web.

Utilizările prezentate și descrise pentru WD-40 produsul cu multiple utilizări au fost trimise către Compania WD-40 de către utilizatorii produsului. Aceste utilizări nu au fost testate de Compania WD-40 și nu constituie o recomandare sau sugestie de utilizare de către Compania WD-40. Trebuie folosit simțul practic ori de câte ori folosiți produsele Companiei WD-40. Urmaţi întotdeauna instrucţiunile şi citiţi cu atenţie orice avertizări tipărite pe ambalaj.

Vizitați pagina noastră web pentru mai multe informații, fie acestea sfaturi și trucuri sau dacă doriți doar să aflați informații despre produsele noastre, găsiți totul