De ce am nevoie de un produs pentru îndepărtarea ruginii?

Produsele pentru îndepărtarea ruginii sunt folosite pentru a îndepărta petele de coroziune de pe obiectele tale de preț. Este mai ușor decât sună.

Din punct de vedere științific, rugina este oxid de fier. Aceasta apare când orice compus ce conține fier este expus la oxigen pe o perioadă suficient de îndelungată. Umezeala, care de obicei este de forma apei, tinde să fie factorul care accelerează acest proces.

Obiectele ruginite nu sunt doar neplăcute ochiului, însă rugina poate fi foarte dăunătoare suprafeței obiectelor tale de preț. Cu cât rămân mai mult timp obiectele netratate, cu atât se va forma o cantitate mai mare de coroziune. În cele din urmă, obiectele metalice vor fi mâncate complet, lăsând goluri neplăcute vederii.

Însă acesta nu trebuie să fie și cazul obiectelor tale din metal. Pentru a combate aceste probleme, vă vom prezenta câteva produse pentru îndepărtarea ruginii. Acestea pot fi folosite cu ușurință la domiciliu. Acestea sunt:

Oțetul ca produs pentru îndepărtarea ruginii

Oțetul este un puternic produs pentru îndepărtarea ruginii deoarece este alcătuit din acid acetic sau citric. Introdu șuruburile în oțet pentru a elimina eficient rugina.  Utilizează în jur de jumătate de litru din acest produs pentru îndepărtarea ruginii natural care va acționa eficient.  Îți recomandăm să folosești oțet alb sau de mere. În manieră ideală, obiectele se vor introduce în acest lichid puternic timp de aproximativ o zi pentru a obține cele mai bune efecte.

Lămâia ca produs pentru îndepărtarea ruginii

Dacă întâmpini probleme în îndepărtarea ruginii de pe componentele afectate, vei avea nevoie să depui mult efort pentru a scăpa de aceasta. Mergi în bucătărie pentru a lua o lămâie sau o limetă și puțină sare.

Sarea va trebuie frecată pe zona afectată și, atunci când aceasta este bine acoperită, ia lămâia sau limeta și stoarce-o peste sare. Stoarce cât mai mult suc și apoi lasă acest produs pentru îndepărtarea ruginii puternic să acționeze timp de 2-3 ore. Odată scurs timpul, îndepărtează stratul prin frecare. Vei observa că rugina se desprinde ușor.

Bicarbonat de sodiu

Dacă din orice motiv nu ai la îndemână lămâi sau oțet, cu siguranță că ai o periuță de dinți și niște bicarbonat de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să pui niște bicarbonat de sodiu într-un bol și apoi să torni suficientă apă peste acesta pentru a forma o pastă. Această pastă trebuie să fie suficient de groasă încât să nu se scurgă, însă nu trebuie nici să se fărâmițeze.

Odată ce ai pregătit acest produs pentru îndepărtarea ruginii, îl poți aplica pe zona afectată și să îl lași să acționeze în jur de două ore. Odată scurs timpul, folosește o periuță de dinți pentru a îndepărta rugina prin frecare. Iată! Suprafața metalică va fi ca nouă!

Rugina este îndepărtată cât ai bate din palme! Îți trebuie în arsenal doar produsele pentru îndepărtarea ruginii.

WD-40 poate face ca această sarcină să pară și mai ușoară, fără prea mult efort. Încearcă-l și spune-ne ce rezultate ai obținut. Citește mereu instrucțiunile producătorului WD-40.

Utilizările prezentate și descrise pentru WD-40 Produsul cu multiple utilizări au fost trimise către Compania WD-40 de către utilizatorii produsului. Aceste utilizări nu au fost testate de Compania WD-40 și nu constituie o recomandare sau sugestie de utilizare de către Compania WD-40. Trebuie folosit simțul practic ori de câte ori folosiți produsele Companiei WD-40. Urmaţi întotdeauna instrucţiunile şi citiţi cu atenţie orice avertizări tipărite pe ambalaj.

Vizitați pagina noastră web pentru mai multe informații, fie acestea sfaturi și trucuri sau dacă doriți doar să aflați informații despre produsele noastre, găsiți totul aici.