Utilizările infinite ale unui spray lubrifiant

Uneori, un spray lubrifiant este cu adevărat tot ceea ce îți trebuie. Acesta este o binecuvântare atunci când vine vorba de sarcinile tale zilnice din jurul casei. Totuși, puțini dintre noi știu ce poate face un spray lubrifiant. Ținând cont de acestea, iată câteva dintre utilizările pe care un spray lubrifiant le are de oferit:

Lubrifierea ușilor

Indiferent dacă ușa ta scârțâie sau dorești să îți protejezi balamalele ușilor împotriva apariției coroziunii, un spray lubrifiant se poate ocupa de toate aceste aspecte. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi lubrifiant pe balamalele ușilor des și scârțâitul și teama de rugină vor dispărea.

Lubrifierea lanțurilor de bicicletă

Cei care iubesc bicicletele vă vor spune cât este de important lanțul bicicletei. Performanța bicicletei depinde direct de calitatea și de starea lanțului.  Când vine vorba de întreținerea lanțului de bicicletă, importanța unui spray lubrifiant nu poate fi subliniată suficient. Cu un lanț de bicicletă curat și lubrifiat vei avea rezultate mult mai bune decât vei obține cu un lanț murdar și uscat. Dacă lanțul bicicletei se află în stare bună, atunci vei economisi bani cu menținerea calității lanțului de bicicletă.

Geamuri auto acționate manual

Ești unul din cei care încă mai conduc mașini cu geamuri acționate manual? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să știi ce povară devine uneori acționarea manuală a geamurilor auto. Un spray lubrifiant poate fi de mare ajutor într-un asemenea scenariu, o pulverizare regulată va reda simplitatea acționării cu un singur deget.

Lopata pentru zăpadă

Este acea perioadă din an din nou?? Dacă intrarea în casa este acoperită de o pătură groasă și albă de zăpadă, atunci trebuie să pui mâna pe o lopată pentru zăpadă. Îndepărtarea zăpezii cu lopata este o sarcină dificilă, prin urmare de ce să nu o ușurezi? Vă recomandăm să pulverizați lopata pentru zăpadă cu un lubrifiant, înainte de a o folosi pentru a îndepărta zăpada. Acest lucru va împiedica lipirea zăpezii de lopată.

Lubrifierea șasiului

Mecanismele sunt alcătuite dintr-o serie de piese metalice care se află în contact strâns unele cu celelalte. Un astfel de contact este important, însă acest lucru cauzează, de asemenea eroziunea componentelor de-a lungul timpului. Acest lucru are ca rezultat imposibilitatea utilizării mecanismului.  Suspensiile și articulațiile direcției se uzează până când, în cele din urmă, cedează. Utilizarea unui spray lubrifiant, prin urmare, poate extinde durata de viață a acestor piese și mecanisme, datorită faptului că limitează uzura acestora.

Fermoare

Fermoarele tind să nu mai funcționeze bine, având ca rezultat o luptă de fiecare dată când trebuie să le închizi sau deschizi. Un spray lubrifiant te poate ajuta să menții cât mai lină funcționarea fermoarelor rucsacilor, sacilor de dormit și hainelor. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi lubrifiant pe fermoar și vei vedea că acesta va funcționa la fel de lin ca atunci când era nou.

Încălțăminte

Urmează cât de curând să ieși la zăpadă? Dacă răspunsul este da, atunci cel mai probabil, bocancii tăi vor fi complet acoperiți de zăpadă când intri înapoi în casă. Un spray lubrifiant îți va proteja încălțămintea.

Pulverizează-i chiar înainte de a ieși afară. Încălțările tale vor dura mai mult astfel.

Pete

Dacă ai descoperit cu durere că ți-ai pătat bluza cea nouă, nu îți face griji. Aplică pur și simplu spray lubrifiant pe materialul pătat. Lasă să acționeze câteva minute, apoi arunc-o în mașina de spălat și pata va dispărea.

Atunci când privești totul în perspectivă, poți spune că un spray lubrifiant îți poate salva viața! Totuși, trebuie să ții cont că nu fiecare spray lubrifiant este conceput la fel. Dacă dorești să profiți la maxim de ceea ce are de oferit un spray lubrifiant, atunci WD-40 este aici pentru job.