Cui nu îi place să aibă o casă curată? Senzația ireală și liniștită pe care o ai când intri într-o locuință curată este de nedescris. Ești una din acele persoane obsedate de curățenia zilnică? Dacă da, probabil că te vei bucura de următoarele trucuri. Lasă-ne să te ajutăm! În continuare vei găsi câteva din cele mai bune trucuri pentru ‘curățarea locuinței’. Acestea nu te vor ajuta doar să economisești timp, ci și să îți păstrezi locuința ordonată, curată și aspectuoasă.

  1.     ‘Curățarea locuinței’ – Covorașe de intrare

Te-ai săturat să vezi iar și iar murdărie peste tot în casă, imediat după ce ai terminat curățenia? Covorașele de intrare sunt soluția! Covorașele de intrare sunt foarte eficiente pentru captarea murdăriei. Astfel, dacă nu vrei ca murdăria să pătrundă din nou în casa ta după ce ai curățat-o, covorașele de intrare te vor ajuta. Așază câte un covoraș de intrare atât în interior, cât și în exteriorul locuinței. Astfel vei împiedica murdăria prinsă de încălțăminte să pătrundă în casă. Acest truc funcționează cu atât mai mult iarna, când ghetele sunt pline de zăpadă și ude. Totuși, asigură-te că păstrezi covorașele curate, în caz contrar, nu vei face altceva decât să contribui la dezastrul din casă. Acest truc pentru ‘Curățarea locuinței’ ar trebui să rețină o mare parte din murdărie.

  1. ‘Curățarea locuinței’ – Modul corect de a aspira

Aspiri o dată la două zile, însă casa tot nu pare curată? Poate că nu aspiri așa cum trebuie. Conform experților, există și o metodă corectă de a aspira. Aceștia spun că, dacă dorești să obții cele mai bune rezultate, începe să aspiri camera pe orizontal (de-a latul). Odată ce ai terminat, poți trece apoi la aspirarea pe verticală (de-a lungul camerei), pentru a colecta toată murdăria fixată în covoare sau pe pardoseală. Pe lângă aceasta, aspirarea prea rapidă nu este recomandată de către experți. De fapt, aceștia susțin o aspirare lentă, deoarece prin mișcările rapide nu se vor colecta toate particulele de murdărie. Încearcă acest truc pentru ‘Curățarea locuinței’ și spune-ne care crezi că este modul corect de a aspira.

  1. ‘Curățarea locuinței’ – Creează un plan de curățenie pentru ca totul să fie ca la carte!

Un alt truc pentru ‘Curățarea locuinței’ de luat în considerare este crearea unui plan. La fel ca și în cazul altor lucruri, trebuie să ai un plan în minte atunci când începi să faci curățenie în casă. Cu toții suntem cuprinși de puseuri de curățenie atunci când vedem ceva murdar. Totuși, dacă vrei ca procesul tău de curățenie să fie lin și eficient, creează-ți un plan dinainte și ține-te de acesta. Încearcă să privești operațiunile de curățenie ca pe un dans. Trebuie să lucrezi în sus și în jos, chiar de jur împrejur.

Observă cu atenție toate lucrurile din cameră ce necesită atenția ta. Odată ce ai totul în vedere, începe dintr-o parte. Începe cu lucrurile de sus și continuă să cureți către partea inferioară a încăperii. Astfel previi munca în plus. Acționează în cerc, începând dintr-un colț al camerei și terminând în același colț. Odată ce ai terminat cu o cameră, treci la următoarea. Nu acționa înainte și înapoi, deoarece vei obosi mai repede și poți rata puncte importante.

Folosind aceste trucuri simple, dar eficiente, de curățare, vei obține o locuință mai bine curățată, însă cu mai puțin efort.

WD-40 oferă o gamă variată de produse de ajutor pentru curățenie. Produsele noastre sunt aici pentru a-ți fi de ajutor, oferindu-ți cel puțin 2000 utilizări.

Utilizările prezentate și descrise pentru WD-40 Produsul cu multiple utilizări au fost trimise către Compania WD-40 de către utilizatorii produsului. Aceste utilizări nu au fost testate de Compania WD-40 și nu constituie o recomandare sau sugestie de utilizare de către Compania WD-40. Trebuie folosit simțul practic ori de câte ori folosiți produsele Companiei WD-40. Urmaţi întotdeauna instrucţiunile şi citiţi cu atenţie orice avertizări tipărite pe ambalaj.

Vizitați pagina noastră web pentru mai multe informații, fie acestea sfaturi și trucuri sau dacă doriți doar să aflați informații despre produsele noastre, găsiți totul aici.