Sursă: © shotsstudio – Adobe Stock

Pentru o casă curată, ai nevoie de o varietate de produse esențiale.  Trebuie să îți creezi un kit de curățare a casei compus din produse esențiale.  Unele dintre produsele de curățare a casei de care ai nevoie includ detergent de vase, produs de curățare universal, soluție de curățare oglinzi, soluție de curățare greamuri și dezinfectant.  Iată câteva produse diferite de care ai nevoie pentru a asigura o casă curată:

1.    Soluție de lustruire a mobilei pentru o casă curată

Ai nevoie de soluție de lustruire a mobilei pentru a da luciu mobilei tale din lemn. O soluție de lustruire a mobilei de calitate premium va reduce urmele de apă și îi va reda luciul lemnului.

2.    Soluție de îndepărtare a calcarului pentru o casă curată

Petreci ore frecând calcarul? Nu te supune torturii de a freca ore în șir atunci când poți folosi o soluție de îndepărtare a calcarului. Pulverizeaz-o în jurul robineților, panourilor de duș și panourilor de scurgere. Dacă nu vrei să cumperi un produs  vândut în magazin pentru îndepărtaera calcarului, taie o lămâie în jumătate, freac-o pe calcar timp de 30 minute și apoi șterge.

3.    Lavete de microfibră pentru o casă curată

Adaugă o lavetă de microfibră la kit-ul tău de curățare a casei. Aceste lavete îndepărtează praful și reziduurile, pentru că sunt mult mai fine decât bumbacul. Acestea îți permit să ajungi în caneluri pentru a îndepărta urmele, praful și mâzga de pe suprafețe.

4.    Mănuși de cauciuc pentru o casă curată

Mănușile de cauciuc trebuie să facă parte din kit-ul tău de curățare a casei.  Nu vrei să atingi suprafețele cu mâzgă sau substanțe chimice.  Mănușile îți vor proteja mâinile, permțându-ți să cureți casa cu ușurință.

5.    Bureți pentru o casă curată

Trebuie să adaugi bureți la kit-ul tău de curățare a casei, dacă nu ai făcut asta deja.  Ar trebui să ai bureți separați pentru bucătărie și baie, pentru că folosirea aceluiași burete pentru ambele zone ale casei tale nu este igienic. Poți folosi bureți mari și mici, unul pentru fiecare cameră; unul cu o parte moale și unul cu o parte abrazivă.

6.    Șervețele de curățat pentru o casă curată

Șervețelele de curățat nu reprezintă doar o opțiune convenabilă, dar și o oprțiune practică.  Poți folosi un șervețel de curățare pentru a curăța colacul de toaletă și suprafețele murdare.  Folosind un șervețel de curățare, reduci riscuri răspândirii microbilor și transferul acestora în alte zone ale casei sau pe tine.  De asemenea, acestea îți permit să aduni praful și firele de păr.

7.    Rolă de curățat scame pentru o casă curată

Dacă ai animale de companie, precum o pisică sau un câine acasă, probabil că vezi părul lor peste tot. Vezi părul acestora pe canapele, covoare și scaune. Pentru a îndepărta părul, folosește o rolă de curățat scame.  Poți folosi o rolă de curățat scame pentru a curăța abajururi.

8.    Lamă din cauciuc pentru o casă curată

Pentru baie, folosește o lamă din cauciuc. Odată ce ai curățat panourile de duș, faianța și cădița de dus, folosește o lamă din cauciuc pentru a le șterge.  Acest lucru va îndepărta orice reziduuri rămase și va împiedica formarea de urme de apă.

Creează-ți propriul kit de curățare a casei adăugând toate aceste produse esențiale, astfel încât să îți poți curăța casa eficient, eficace și rapid.

Sunt atât de multe beneficii ale unei case curate.

Vizitați pagina noastră web pentru mai multe informații, fie acestea sfaturi și trucuri sau dacă doriți doar să aflați informații despre produsele noastre, găsiți totul aici.