Produsele WD-40 care nu trebuie să îți lipsească din garaj

Credeai că WD-40 este doar un produs universal? Dacă răspunsul este da, atunci te înșeli. De ce? Ei bine, pentru că WD-40 are multe produse de oferit, specializate pe diferite aplicații și departamente. Să deții un “tub” de WD-40 în garaj nu mai este suficient, deoarece WD-40 oferă MULT mai multe game de produse. Iată produsele WD-40 pe care trebuie să le iei în considerare pentru a le avea în garaj:

WD-40® Produs cu multiple utilizări

Prima gama de produse WD-40 este alcătuită din produsele destinate utilizărilor multiple. Produsele din această categorie este capabilă să îndeplinească cinci funcții. Acest lucru înseamnă că un tub de WD-40 din această categorie poate fi utilizat în mii de împrejurări, la propriu. Iată cele cinci funcții pe care le îndeplinește WD-40 Multi Use Product:

Îndepărtarea umezelii

WD-40 este o minune de produs pentru îndepărtarea apei. Acest lucru înseamnă că WD-40 este capabil să îndepărteze umezeala din circuitele electrice, în special, și poate preveni scurtcircuitele induse de umezeală.

Protecţie

Din moment ce WD-40 este capabil să îndepărteze umezeala, poate fi folosit eficient în scopul protejării metalelor împotriva apariției ruginii. În plus, poate fi folosit în scopul eliminării ruginii, odată ce s-a instaurat.

Deblocarea mecanismelor

Indiferent dacă un mecanism s-a blocat din cauza ruginii sau a grăsimilor, murdăriei sau reziduurilor—realitatea este că WD-40 poate fi folosit pentru a elibera în mod eficient toate piesele care se pot bloca sau înțepeni.

Îndepărtarea materialului nedorit

WD-40 poate fi folosit nu doar pentru a scăpa de murdărie și mâzgă ci și de etichete, benzi, abțibilduri și orice altceva ce nu este dorit.

Lubrifiere

WD-40 poate fi folosit și ca un agent de lubrifiere eficient, datorită capacității sale de a adera ferm la toate componentele în mișcare.

Luând în considerare natura sarcinilor care pot fi îndeplinite cu WD-40 Multi Use Product, este esențial să deții ÎNTOTDEAUNA un astfel de produs la îndemână!

Produsele WD-40 Specialist

În afară de produsul original WD-40 Multi Use Product, WD-40 dispune de o gamă de produse specializate ce pot fi folosite, eficient, în împrejurări specifice. Iată câteva din scenariile în care linia de produse WD-40 Specialist poate fi de ajutor:

Degresare

Dacă ai nevoie de un degresant, atunci ar trebui să știi că WD-40 dispune de o întreagă familie de produse destinate acestui scop. Produsele degresante oferite de WD-40 Degreaser nu sunt doar puternice, ci și mai sigure și mai ușor de utilizat în același timp. Indiferent dacă e vorba de grăsime sau mâzgă, WD-40 Degreaser este capabil să degreseze orice!

Silicon

WD-40 și-a extins linia de produse și în alte formule cu acțiune în profunzime. Această soluție nu pătează și asigură o lubrifiere excelentă. Este grozavă și nu atrage murdăria și protejează împotriva umezelii.

Atunci când iei în considerare tot ce poate oferi gama de produse WD-40 Specialist, mai există vreun motiv pentru care să nu deții una din aceste soluții în garajul tău? Consultă gama completă la adresa: https://wd40.ro/wd-40-specialist/

Produsele pentru bicicletă WD-40 Bike

În timp ce alte produse WD-40 pot fi folosite pentru a rezolva o mulțime de probleme ale bicicletelor, în realitate WD-40 și-a extins gama de produse pentru a încorpora o linie întreagă de produse specializate pentru nevoile de întreținere a bicicletelor. Indiferent dacă trebuie să cureți lanțul de bicicletă, să lubrifiezi sau să protejezi împotriva coroziunii – poți fi sigur că produsele WD-40 Bike vor avea ceva de îngrijit în timpul efectuării întreținerii bicicletei. Mai jos sunt câteva din produsele din linia de produse WD-40 Bike:

Cleaner and Degreaser

Este esențial ca lanțul bicicletei tale să fie în stare bună pentru ca bicicleta să funcționeze așa cum trebuie, nu? Produsele pentru curățare și degresare WD-40 Bike Cleaner și WD-40 Bike Degreaser poate fi folosit fix pentru a asigura această necesitate!

All Conditions Lubrifiant pentru toate condiţiile

Produsul pentru lubrifierea lanțului în toate condițiile WD-40 Bike All Conditions poate fi folosit pentru a lubrifia lanțul de bicicletă în diverse condiții de mediu. Indiferent dacă vremea este uscată sau umedă, poți fi sigur că acest produs WD-40 va acționa magic în TOATE condițiile!

Deci, ai o bicicletă? Dacă da, atunci AI NEVOIE de produsele WD-40 Bike! Consultă gama completă la adresa: https://wd40.ro/produs/wd-40-specialist-bike/.