Începe anul 2018 cu WD-40!

Cu toții avem obiceiul să ne stabilim obiective pentru noul an, nu-i așa? Ei bine, ce-ar fi ca anul acesta să îți stabilești un obiectiv care să îți simplifice cu adevărat viața. Tuturor ne-ar plăcea acest lucru, nu? Dar cum este posibil? Ei bine, dacă și tu vrei să îți ușurezi viața, tot ce trebuie să faci este să îți faci un stoc de WD-40, deoarece te va ajuta în viața de zi cu zi, pe întreaga durată a anului. Iată câteva din motivele pentru care este bine să îți începi anul cu WD-40:

Prevenirea formării ruginii

Vrei să ai un an în care diversele articole metalice din gospodărie să fie protejate de rugină? Vrei să te asiguri că acele pete galbene nu apar pe obiectele decorative metalice? Dacă răspunsul este da, atunci ar trebui să îți începi anul cu WD-40. Indiferent dacă este vorba de lama fierăstrăului de care ai nevoie pentru întreținerea casei tale sau de un obiect decorativ metalic cu care ți-ai delectat ochii o perioadă, WD-40 le va proteja pe toate împotriva apariției ruginii.

Îndepărtarea ruginii

Aveai de gând să îți începi noul an prin înlocuirea tuturor uneltelor și a altor accesorii metalice – victime ale instaurării ruginii? Ei bine, dacă ți-aș spune că încă mai sunt șanse să le salvezi? În loc să înlocuiești uneltele și accesoriile ruginite, ar trebui să îți începi noul an cu obiectivul de a îndepărta rugina de pe articolele metalice, folosindu-te de puterea WD-40. Exact, ai înțeles bine: pe lângă protejarea metalelor împotriva ruginirii, WD-40 poate, de asemenea, să îndepărteze rugina, odată ce s-a instalat deja. Ce spui de asta?

Îndepărtarea petelor de creion

Ai încheiat anul cu urme de creion peste tot pe tapet? Dacă răspunsul este da, atunci începe noul an prin a scăpa de acele pete de creion și nu prin înlocuirea tapetului. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi WD-40 peste urmele de creion și apoi să le ștergi folosind o cârpă uscată, după ce l-ai lăsat să acționeze. Petele de creion vor dispărea rapid, iar vopseaua va rămâne acolo, reducând nevoia de a face reparații după Anul Nou.

Îndepărtarea petelor de cafea

Vei începe noul an cumpărându-ți haine noi pentru că ai vărsat niște cafea pe cele vechi? Ei bine, ar fi o cheltuială inutilă, deoarece tot ce ai nevoie pentru a scăpa de petele de cafea este un tub de WD-40. Indiferent dacă e vorba de o cămașă sau de covor, tot ce ai de făcut este să pulverizezi WD-40 pe întreaga pată și, înainte să îți dai seama, îngrozitoarea pată va fi îndepărtată.

Întreținerea coardelor de chitară

Ești pasionat de muzică? Pot degetele tale să facă minuni având o chitară la îndemână? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să știi că este nevoie de o întreținere regulată a chitarei, dacă vrei să te descurci în continuare la fel de bine. Una din cele mai frecvente nevoi de întreținere pentru o chitară este întreținerea coardelor. Coardele de chitară trebuie să fie în formă maximă dacă vrei să interpretezi o capodoperă la aceasta.

Astfel, magia WD-40 poate fi folosită în scopul întreținerii coardelor de chitară. Utilizarea WD-40 nu doar că va extinde durata de viață a coardelor de chitară – reducând costul – însă le va îmbunătăți și performanța. Începe noul an în formă muzicală maximă cu WD-40!

Întreținerea anuală a vehiculelor și echipamentelor

Majoritatea aleg să efectueze anual întreținerea echipamentelor și vehiculelor, precum echipamente sportive, motociclete, autoturisme. Adoptarea soluției întreținerii anuale nu are efect doar asupra vehiculului și a echipamentelor ci și asupra contului bancar. De ce? Ei bine, deoarece majoritatea echipamentelor necesită o întreținere regulată. Printr-o întreținere anuală înseamnă că vei neglija anumite nevoi ale echipamentelor, ceea ce va conduce la proceduri ulterioare mai complexe pentru remediere. Începerea anului nou cu obiectivul de a include WD-40 în viața ta, în special pentru întreținerea vehiculelor și echipamentelor tale, va face minuni prin extinderea vieții lor utile, precum și prin economisirea banilor munciți din greu!

Împiedicarea formării cuiburilor de viespi

În majoritatea părților lumii, vara este sezonul care ocupă cea mai mare parte a anului. Majoritatea deținătorilor de case știu că odata cu vara apar și cuiburilor de viespi din jurul case. Totuși, poți începe noul an asigurându-te că o asemenea atrocitate nu are loc în casa ta frumoasă. Cum? Folosind magia lui WD-40, bineînțeles! Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi WD-40 în toate locurile și colțurile în care obișnuiești să vezi cuiburi de viespi sau unde te aștepți să vezi unul în viitorul apropiat. Și… asta e tot! Asta e tot ce trebuie să faci pentru a te asigura că vei avea un an lipsit de orice fel de cuiburi de viespi!

Și când te gândești că toate din motivele menționate mai sus sunt doar o mică partea din ceea ce poate face WD-40. Recunoaște că WD-40 TREBUIE să facă parte din obiectivele tale pentru anul 2018!

Utilizările WD-40 descrise pe acest au fost furnizate Companiei WD-40 de utilizatorii finali ai produsului şi nu constituie recomandări sau sugestii pentru utilizarea WD-40 de către Compania WD-40. Aceste utilizări nu au fost testate de Compania WD-40. Consumatorii trebuie să dea dovadă de simţ practic atunci când utilizează WD-40. Urmaţi întotdeauna instrucţiunile şi citiţi cu atenţie orice avertizări tipărite pe ambalajul WD-40.