Sursă foto: © Dmytro Titov- Adobe Stock

Te gândești să îți cumperi o bicicletă hibridă, însă nu îți plac prețurile?

Dacă ai deja o bicicletă de munte în garaj, atunci nu mai e cazul să îți cumperi o bicicletă hibridă. Te întrebi de ce? Pentru că îți poți transforma cu ușurință bicicleta de munte într-una de oraș hibridă. Tot ce îți trebuie sunt câteva mici modificări și gata! Poți economisi o grămadă de bani!

Iată cum poți proceda.

Înlocuiește cauciucurile

În primul rând, trebuie să scapi de cauciucurile pentru teren accidentat. În timp ce acestea sunt esențiale pentru a merge prin praf, pe asfalt adaugă un plus de greutate și te vor încetini. Poți alege cauciucurile înguste netede sau semi-netede care se potrivesc pe jantele bicicletei tale. Vei observa diferența în greutatea bicicletei, iar viteza acesteia va crește, iar senzația va fi alta.

Cel mai probabil, odată cu cauciucurile trebuie să înlocuiești și camerele. Profită de această oportunitate pentru a pune în cauciucuri camere rezistente la înțepături și umflă-le bine. Acest lucru ar trebui să reducă rezistența la rulare a bicicletei.

Aripi de protecție

În timp ce bicicletele de munte sunt făcute pentru a fi folosite în praf și noroi, nu multe dintre acestea vin din fabricație cu aripi. Aceasta deoarece noroiul și praful tind să se acumuleze între cauciuc și aripă. Nici nu îți vei da seama când roțile nu se vor mai învârti! Nu este nevoie să te pui în situația aceasta. Aripile de protecție față și spate vă vor proteja bicicleta de apă și de murdăria de pe șosea și hainele tale vor rămâne curate. Acest lucru este foarte important, în special facă folosești bicicleta pentru a face naveta către serviciu.

Abțibilduri și benzi reflectorizante

Dacă vei folosi bicicleta hibridă pe timpul nopții, ia în considerare aplicarea de abțibilduri și benzi reflectorizante pe aceasta.  Astfel îți vei îmbunătăți semnificativ vizibilitatea pe timpul nopții, cu un cost minim. Găsești cu ușurință de cumpărat aceste benzi de la magazinele specializate din apropiere. Aplică-le pe zonele bicicletei unde pot străluci puternic pe timpul nopții, însă nu atât de puternic pe timpul zilei. Banda poate fi aplicată pe angrenajele pedaliere pentru a te asigura că reflectă lumina pe timpul nopții. Vrei să poți fi văzut bine pe timpul nopții, așa că asigură-te că le aplici bine.

Cu aceste sfaturi simple și eficiente, îți poți transforma cu ușurință bicicleta de munte într-una hibridă. Asigură-te că îți cumperi cauciucuri bune, din moment ce acestea reprezintă diferența principală dintre o bicicletă de munte și una hibridă. Bucură-te de bicicleta ta hibridă!

Utilizările prezentate și descrise pentru WD-40 Produsul cu multiple utilizări au fost trimise către Compania WD-40 de către utilizatorii produsului. Aceste utilizări nu au fost testate de Compania WD-40 și nu constituie o recomandare sau sugestie de utilizare de către Compania WD-40. Trebuie folosit simțul practic ori de câte ori folosiți produsele Companiei WD-40. Urmaţi întotdeauna instrucţiunile şi citiţi cu atenţie orice avertizări tipărite pe ambalaj.

Vizitați pagina noastră web pentru mai multe informații, fie acestea sfaturi și trucuri sau dacă doriți doar să aflați informații despre produsele noastre, găsiți totul aici.