Cauți o destinație unde poți face ciclism în următoarea ta vacanță, însă nu te poți hotărî unde să mergi? Există atâtea locuri minunate pe care să le explorezi mergând cu bicicleta prin deșerturi, munți, parcuri și în multe alte locuri. Pentru a te ajuta, am creat o listă cu câteva destinații pentru ciclism grozave care credem că ar fi perfecte pentru următoarea ta vacanță.

Grey County, Ontario Canada

Ce poate să nu îți placă la Grey County? Dacă vrei să te plimbi liniștit, atunci aici este locul pentru tine. Vei aprecia experiența, bucurându-te de priveliști și decoruri incredibile. Aici vei găsi multe trasee trail, dar și pe asfalt. Poți face și mountain biking în zonă, așa că zona satisface toate exigențele. Citește mai mult aici.

 

VIas Veredes (Căile Verzi), Spania

 Un proiect captivant care va continua să încurajeze iubitorii ciclismului, Căile Verzi a transformat șinele de tren dezafectate în rute pentru plimbare și pentru ciclism. Există cel puțin 2000 km de Căi Verzi în toată Spania. Este o destinație pe care nu trebuie să o ratezi, la orice nivel te-ai afla. Citește mai mult aici. 

 

Loch Lomond, Scoția

 

Ai în plan să îți duci familia către o destinație fantastică plină de entuziasm pur? Loch Lomond, situat în mijlocul zonei rurale este cunoscut pentru traseele sale de ciclism. Nu doar pentru aceasta, însă. Trossachs National Park se află în centrul Loch Lomond. Descoperă trasee infinite de ciclism. Află mai multe aici.

 

Tsitsikamma National Park, Africa de Sud

În mod specific, pentru toți iubitorii de mountain biking, acest parc vă oferă oportunități de a explora distanțe lungi la temperaturi ridicate. Pădurile verzi Tsitsikamma au fost denumite după sintagma antică Khoi ce înseamnă ‘loc cu ape din abundență’. Superb. Clima blândă pe întreaga durată a anului îți permite să te bucuri la maxim de aceste trasee trail. Distracţie plăcută!

 

Dordogne, Franța

 

Acest loc este grozav pentru cicliștii cu diverse niveluri de pregătire și, existând atât de multe trasee de bicicletă captivante, vei vrea să revii. Se află în apropierea anticei Văi Vézère care te va lăsa încremenit. Aici te vei bucura de Sarlat Voie Verte, un traseu de bicicletă în plat ce se întinde pe o distanță de 29 km până în capitala regiunii Sarlat La Canéda. Sunt atât de multe de văzut!

Ciclismul este foarte distractiv, în special când îl practici în vacanță. Fiecare din locurile de mai sus sunt opțiuni pentru următoarea ta destinație de ciclism. Fie că preferi să te plimbi cu bicicleta în deșert sau în munți, sigur vei găsi ceea ce cauți. Bicicleală plăcută în vacanță!/Plimbare plăcută cu bicicleta în vacanță!