Sursă: © Free-Photos – Pixabay

Dacă ești deja un ciclist cu experiență sau dacă tocmai ți-ai cumpărat prima bicicletă – trebuie să te gândești și ce accesorii de bicicletă îți sunt necesare. Printre cele mai importante accesorii de bicicletă se află kiturile de reparații, echipamentul de protecție și o cască.

Citește articolul de mai jos pentru a afla de ce ai nevoie de accesorii pentru bicicletă și de ce să le cumperi.

De ce ai nevoie de accesorii pentru bicicletă?

Primul motiv pentru care trebuie să îți cumperi accesorii pentru bicicletă ține de siguranță. Este important să te protejezi împotriva accidentărilor atunci când mergi cu bicicleta. De aceea trebuie să folosești haine potrivite și o cască.

Al doilea lucru de avut în vedere este confortul. Dacă planifici o tură lungă cu bicicleta, îți va fi mai confortabil sa ai genți laterale. Cumpărându-ți câteva accesorii pentru bicicletă de acest tip, vei putea ajunge la lucrurile de care ai nevoie fără a despacheta și împacheta mereu. Vei avea tot ce îți trebuie.

Nu este nimic mai rău decât să schimbi repari o pană, fără a avea uneltele potrivite. Deci, fără simțul practic, drumul pe jos către casă va fi lung și anevoios.

Prin urmare, ce accesorii pentru bicicletă trebuie să cumperi?

1. Echipament

Echipamentul reflectorizant sau vizibil este o necesitate. Acesta trebuie luat în serios în particular când planifici o ieșire cu bicicleta în ploaie, pe timp de noapte, la răsărit sau la apus.

2. Oglinzi

Dacă pleci într-o tură sau faci naveta pe șosele, alături de alte vehicule, atunci o oglindă este destul de utilă în rândul tuturor celorlalte accesorii pentru bicicletă. Acestea se pot prinde cu ușurință într-o clemă pe ghidon sau chiar pe cască.

3. Sistemele antifurt

Dacă îți apreciezi cu adevărat bicicleta, atunci trebuie să te gândești la un sistem antifurt pentru bicicletă. Cu cât acestea sunt mai bune, cu atât tind să fie mai scumpe. Majoritatea dintre acestea se închid cu cheie, așa că păstrează cheia într-un loc sigur pe care să nu îl uiți.

4. Kituri de reparații

Kiturile de reparații te vor salva de orice situație pentru care nu ești pregătit. Kiturile de reparații de bază pot consta într-o unealtă multifuncțională care poate fi folosită pentru diverse reglaje, camere de rezervă pentru pene, leviere și un kit de vulcanizare!

5. WD-40 – Mai multe scopuri decât alte accesorii de bicicletă

Curăţă. Lubrifiază. Protejează. Toate aceste 3 elemente ce țin de întreținerea bicicletei vor fi acoperite eficient, cu ajutorul WD-40. Nimeni nu vrea o bicicletă ruginită (este important să ai grijă de lanțul de bicicletă).  Încearcă puțin WD-40 pentru a te ajuta cu protecția bicicletei. Aplică mai întâi pe o zonă mică pentru a testa produsul nostru. Poți vedea gama noastră de produse pentru biciclete aici.

În timp ce toate aceste cinci sunt cele mai importante accesorii de bicicletă, vei descoperi că există sute de alte asemenea accesorii.

Rămâi totuși la cele mai importante enumerate mai sus înainte să te gândești la altele.  

Utilizările prezentate și descrise pentru WD-40 Produsul cu multiple utilizări au fost trimise către Compania WD-40 de către utilizatorii produsului. Aceste utilizări nu au fost testate de Compania WD-40 și nu constituie o recomandare sau sugestie de utilizare de către Compania WD-40. Trebuie folosit simțul practic ori de câte ori folosiți produsele Companiei WD-40. Urmaţi întotdeauna instrucţiunile şi citiţi cu atenţie orice avertizări tipărite pe ambalaj.

Vizitați pagina noastră web pentru mai multe informații, fie acestea sfaturi și trucuri sau dacă doriți doar să aflați informații despre produsele noastre, găsiți totul aici.