tracking

Cum să îndepărtezi petele de apă de pe oglindă?

Ferestrele și oglinzile din bucătărie și baie sunt cele mai frecvente locuri unde pot apărea petele de apă, deooarece picăturile de apă se pot îndepărta ușor de chiuvetă. Există multe tehnici pentru a îndepărta petele de apă de pe oglinzi, dar dacă este vorba de apă dură, nu orice tehnică va funcționa. De fiecare data când utilizezi chiuveta ar trebui să ăți faci timp să cureți și stropi de apă. Dar nimeni nu are timp de asta. Iată câțiva pași simpli de urmat despre cum să îndepărtezi petele de apă de pe oglindă și ferestre. Trebuie să îl curățați de fiecare dată când se folosește chiuveta și nimeni nu are timp pentru asta. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma pentru îndepărtarea petele de apă de pe oglindă și ferestre și pentru a le face la fel curate.

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Oțet alb

  • Apă

  • O lavetă sau un prosop curat

  • WD-40 produs multifuncțional

Pași 1: Realizează soluția de curățare

Realizează un amestec din părți egale de oțet și apă. Este recomandat să utilizezi apă distilată.

îndepărtarea petelor de apă de pe oglindă

Pași 2: Curăța oglinda

Ia un prosop și umezește-l în solutia realizata din apă cu oțet. Acum poți să îndepărtezi petele de apă. Asigură-te că prosopul este bine umezit.

cum să îndepărtezi apa oglindă

Pași 3: Continuă să cureți petele dificile

Pe acele locuri dificile, insistă să freci cu prosopul umed pentru câteva minute. Aciditatea oțetului va ajuta la îndepărtarea mineralelor din apa dură și va elimina petele de apă de pe suprafață. De asemenea, poți umezi prosopul în amestec mai des și să ștergi oglinda sau geamul până când petele de apă dispar.

cum să îndepărtezi apa oglindă

Concluzii

Dacă nu dorești să parcurgi procedurile de mai sus, poți utiliza WD-40 deoarece elimină efectiv petele de apă de pe oglinzi. Este un spray eficient pentru curățarea oglinzilor și îndepărtarea petelor de apă de pe oglindă. Aceasta va arăta ca nouă!

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2021 WD-40 Company