tracking

Cum să îndepărtezi petele de ruj de pe covor

Majoritatea rujurilor conțin uleiuri și grăsimi, de aceea petele de ruj sunt mai dificil de îndepărtat. Este important să știi cum să îndepărtezi petele de ruj de pe covor și alte suprafețe cu ușurință și eficient. Există multe modalități de a scăpa de petele de ruj, dar mai jos găsești cea mai sigură, mai ușoară și cea mai rapidă metodă dintre toate.

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Diluant/ acetonă sau alcool medicinal

  • Pânză albă

  • Amestec de detergent cu apă

  • Mănuși de curățare

  • Soluție de curățare covoare

  • WD-40 spray multifuncțional

Pași 1: Îndepărtează bucățile de ruj mai mari

Ridicați bucățile de ruj, asta pentru a evita extinderea petelor pe covor.

îndepărtarea petelor de ruj de pe covor

Pași 2: Testează soluția de curățare

Pune mănușile de curățare, înmoaie pânza albă în diluant /acetonă sau în alcool medicinal. Alternativ poți pulveriza cu WD-40 pe pânză și vei obține rezultate similare. Asigură-te că storci excesul de lichid din pânză. Nu uita să efectuezi un test pe o suprafață ascunsă înainte de a șterge zona pătată cu ruj. Astfel vei preveni deterioararea sau decolorarea covorului.

curățarea petelor de pe covor

Pași 3: Îndepărtează petele de ruj de pe covor

Tamponează ușor și ferm cu pânza, petele de ruj din covor, deplasându-te de la exterior spre interior. Nu freca pata, deoarece aceasta operațiune ar putea cauza extinderea petei.

lipstick on carpet 3

Pași 4: Continuă procesul de curățare

Rujul de pe covor se va transfera pe pânză. Continuă să tamponezi suprafața până când rujul de pe covor se transferă pe pânză.

ruj pe covor

Pași 5: Curăță covorul de reziduuri

Spală covorul cu detergent și apă pentru a îndepărta orice reziduu lăsat de produsele utilizate anterior. Lasă zona să se usuce.

Curățarea petelor de ruj de pe covor

Concluzii

Acest ghid te va ajuta să îndepărtezi petele de ruj de pe covoare sau alte suprafețe. Urmează acești pași si petele chiar și cela mai mai încăpățânate vor dispărea ca prin magie.

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2021 WD-40 Company