tracking

Cum să cureți bicicleta simplu și rapid?

Bicicleta ta este murdară? Iată ce ar trebui să știi despre cum să cureți bicicleta rapid și ușor! Acest ghid este perfect pentru tine și pentru bicicleta ta.

Lucruri de care vei avea nevoie

  • O perie

  • Furtun sau un recipient cu apă

  • Lavete din microfibră

  • WD-40 Bike Cleaner – soluție de curățare

  • WD-40 Bike Degreaser

  • WD-40 Bike All Conditions – lubrifiant pentru lanțul de bicicletă

Pași 1: Pulverizează pe bicicletă soluția de curățare

În primul rând, pulverizează soluția de curățare WD-40 Cleaner pe toată bicicleta. Asigură-te că nu exista niciun centimetru neacoperit pentru a fi sigur că vei avea o bicicletă perfect curată la final.

curățare bicicletă

Pași 2: Lasă soluția de curățare să acționeze

Răbdarea este esențială. Lasă soluția de curățare să acționeze pentru câteva minute. Acest lucru va permite îndepărtarea cu ușurință a murdăriei și va trebui să depui un efort mai mic pentru a îndepărta acumulările de murdărie.

Pași 3: Curăță acumulările de murdărie

Este posibil să fie nevoie să freci unele părți ale bicicletei, zonele unde acumulările de murdărie sunt mai frecvente cum ar fi: caseta de pinioane, anvelopele și lanțul. Ia peria și niște vaselină pentru a scăpa de murdărie. Alternativ poți aplica WD-40 Bike Degreaser pe zonele cu acumulări de mizerie.

clean bike easily 3

Pași 4: Curăță suprafața

După ce ai frecat bicicleta, trebuie să o clătești bine pentru a îndepărta murdăria de pe bicicletă. Ia furtunul sau recipientul cu apă curată și pur și simplu clătește bicicleta. Dacă ai un burete la îndemână îl poți folosi pentru a îndepărta excesul de murdărie.

clean bike easily 4

Pași 5: Uscarea bicicletei

Utilizează lavetele din microfibră pentru a șterge bicicleta, astfel încât excesul de apă să nu creeze urme inestetice.

 

clean bike easily 5

Pași 6: Protejează și lubrifiază

Odată ce bicicleta este complet curată, aplică WD-40 Bike All Conditions Lube – lubrifiant pentru lanțul de bicicletă pentru toate condițiile de mediu! Acum ești pregătit pentru noi ture cu bicicleta!

wd40 bike acl 001

Concluzii

Pentru a-ți menține bicicleta în condiții perfecte, este extrem de important să o păstrezi curătă! Acest lucru va ajuta la prelungirea vieții bicicletei tale și de asemenea îți va face turele mai plăcute!

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2021 WD-40 Company