tracking

Cum realizezi degresarea pinioanelor bicicletei

După ce te plimbi o perioadă cu bicicleta, poți observa că pinioanele încep să se lipească și schimbarea vitezelor devine mai greoaie. Acest lucru se poate întâmpla cu timpul, murdăria și mâzga fiind atrase pe lanț și pinioane, acumulându-se pe acestea. Trebuie să știi cum realizezi degresarea pinioanelor bicicletei, ce să folosești pentru aceasta și pașii necesari. Acest ghid util te va ajuta să te întorci în șa, având pinioanele în stare perfectă.

Lucruri de care vei avea nevoie

Pași 1: Pregătirea bicicletei

Înainte de a începe procesul de degresare a pinioanelor, este important să așezi bicicleta pe un stand de reparații. Astfel vei fixa bicicleta și, de asemenea, vei reuși să lucrezi liber asupra bicicletei, asigurându-te că roata din spate se poate roti liber.

Pași 2: Aplică produsul

Odată ce bicicleta este fixată, pulverizează produsul liber pe pinioane, asigurându-te că le acoperi pe fiecare. Rotește roata din spate încet în sens orar, în timp ce pulverizezi produsul pe pinioane. Acest lucru permite acoperirea mai multor pinioane și o penetrare mai în profunzime. Lasă produsul să acționeze în setul de pinioane timp de 5 minute, permițând astfel degresantului să penetreze mâzga. Poate fi nevoie să acționezi asupra murdăriei sau mâzgii persistente cu o perie pentru a le putea îndepărta de pe pinioane.

Pași 3: Clătire

După ce produsul a acționat asupra pinioanelor o perioadă mai lungă de timp, clătește setul de pinioane cu apă curată de la un furtun. Astfel vei îndepărta orice urmă de murdărie și mâzgă, precum și orice reziduu de produs rămas pe pinioane.

Pași 4: Uscarea

După ce ai clătit bine pinioanele, usucă-le folosind un prosop sau o lavetă curată. Acum pinioanele sunt pregătite pentru lubrifiere

Concluzii

După ce urmezi acest ghid simplu pas cu pas, vei ști cum să obții degresarea pinioanelor bicicletei, putând astfel să te bucuri mai mult de plimbări! Întreținerea regulată a bicicletei te poate ajuta să economisești bani și timp, precum și să îți păstrezi bicicleta în stare excelentă, prelungindu-i viața și îmbunătățindu-i performanța.

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2020 WD-40 Company