tracking

CUM SĂ CUREȚI BICICLETA CU WD-40 BIKE® CLEANER

E minunat să te dai cu o bicicletă curată, însă curățarea acesteia poate fi o pacoste. Acest ghid îți va fi de ajutor pentru a învăța cum să cureți bicicleta cu WD-40 Bike Cleaner. Astfel te vei bucura de plimbare!

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Stand de reparații

  • Perie de curățare

  • Lavetă sau prosop curat

  • Apă curată, de preferință furtun cu cap pulverizator

  • WD-40 Bike Cleaner

Pași 1: Pregătirea bicicletei

Înainte de a începe, fixează bicicleta pe un stand de lucru pentru biciclete, astfel încât să ai acces la fiecare componentă a bicicletei. Astfel, te vei asigura că bicicleta nu se mișcă în timp ce o cureți.

Cum se curăță bicicleta cu WD-40 Bike Cleaner

Pași 2: Clătirea bicicletei

În al doilea rând, trebuie să clătești bicicleta cu apă curată, folosind un furtun cu cap pulverizator, dacă este posibil. Acest lucru ajută la înmuierea murdăriei și la activarea produsului de curățare.

Video:

Pași 3: Aplică WD-40 Bike Cleaner

Odată ce ai clătit bicicleta, aplică WD-40 Bike Cleaner liber pe zonele ce necesită curățare, de obicei pe zonele cu acumulări de murdărie și mâzgă. Lasă să acționeze câteva minute. Dacă murdăria este persistentă, poate fi nevoie să folosești o perie.

Video:

Pași 4: Clătirea bicicletei

Va trebui să clătești din nou bicicleta cu apă curată pentru a îndepărta orice reziduuri ale produsului de curățare. Odată clătită, usucă bicicleta cu o lavetă curată sau cu un prosop.

Video:

Concluzii

Cu ajutorul acestui ghid simplu care îți arată cum să cureți bicicleta cu WD-40 Bike Cleaner vei fi din nou la drum, dar cu o bicicletă perfect curată!

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2020 WD-40 Company