tracking

Cum realizăm degresarea lanțului de bicicletă

Lanțul bicicletei începe să se lipească sau performanțele bicicletei tale încep să lase de dorit? Probabil că e timpul pentru degresarea lanțului de bicicletă! Acest ghid simplu pas cu pas te va ajuta să degresezi un lanț de bicicletă într-un timp foarte scurt. Astfel tu vei putea să te bucuri din nu de bicicletă.

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Stand de reparații

  • Cârpă

  • Lavetă/prosop curat

  • Perie mică/Periuță de dinți

  • Apă curată, furtun cu capăt pulverizator, dacă e posibil

  • WD-40 Bike Degreaser

Pași 1: Pregătește bicicleta

Mai întâi, va trebui să așezi bicicleta pe un stand de reparații, astfel vei putea accesa mai ușor toate piesele bicicletei și, de asemenea, îți va permite să lucrezi liber și sigur la bicicletă. Asigură-te că roata din spate se poate roti liber și că așezi o cârpă sub lanț pentru a absorbi lichidul în exces.

Video:

Pași 2: Aplică produsul de degresare

Poți aplica acum WD-40 Bike Degreaser pe lanț, asigurându-te că pulverizezi WD-40 Bike Degreaser în locurile unde lanțul intră în contact cu pinioanele, în timp ce rotești lanțul în sens antiorar. Acest lucru asigură că o cantitate constantă de WD-40 Bike Degreaser este aplicată, pentru a combate orice acumulare de murdărie și mâzgă de pe angrenaj.

Video:

Pași 3: Îndepărtează mâzga persistentă

<h3>Degresarea lanțului de bicicletă</h3>

Dacă ai depuneri persistente de murdărie sau mâzgă rămase sau blocate pe lanț, trebuie să acționezi asupra lor cu o perie mică sau periuță de dinți. Astfel vei reuși să îndepărtezi acumulările de murdărie și lanțul va rămâne curat.

Pași 4: Curățarea bicicletei

Pentru a finaliza procesul, curăță lanțul și bicicleta cu apă curată, de preferat de la un furtun cu capăt pulverizator. Astfel vei îndepărta reziduurile de produs și eventualele reziduuri de murdărie. Usucă lanțul cu o lavetă curată sau cu un prosop.

Concluzii

Curățarea și degresarea lanțului de bicicletă realizate cu regularitate pot ajuta la reducerea uzurii și la îmbunătățirea performanței lanțului bicicletei, lăsându-te să te bucuri de aceasta și de plimbări.

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2020 WD-40 Company