tracking

santa cruz syndicate team banner
lenzerheide 79

Santa Cruz Syndicate

Echipa de downhill mountain bike nr. 1 Mondial, Syndicate reflecta dedicația Santa Cruz Bicycles față de curse și angajamentul de a duce cât mai departe tehnologia mountain bike.
Echipa Syndicate are în componență următorii sportivi: Loris Vergier, Luca Shaw și Greg Minnar de trei ori Campion Mondial la Downhill. În cel de-al XVI-lea sezon, fiecare membru a echipei, de la sportivi la mecanici, și-a îndreptat efortul spre rezultate.
WD-40 Bike este alături de echipa Syndicate și le va oferi toate produsele pentru întreținerea bicicletelor de la lubrifianți specifici, degresanți până la produse de curățare.

Echipa

leogang 2019 greg minnaar

Greg Minnaar

Greg a început să intre în cursa BMX la vârsta de 4 ani. S-a mutat curând pe motocross și a alergat timp de 11 ani înainte ca părinții săi să cumpere un magazin de biciclete. Acesta a fost momentul în care a început drumul său spre stardomul DH. La început s-a inspirat din rivalitatea dintre Nico Vouilloz și Steve Peat. Greg s-a îndreptat spre echipa Syndicate din Santa Cruz pentru a călări alături de unul dintre acei eroi din copilărie.

Greg a câștigat Campionatele Mondiale din Syndicate. Este recunoscut pe scară largă ca fiind unul dintre cei mai nemișcați și mai consistenți curse de curse DH de pe circuit.

Cum se curăță bicicleta cu WD-40 Bike Cleaner

Luca Shaw

Luca Shaw este un tânăr sportiv american despre care am putea spune că s-a născut și a crescut pe bicicletă.  De mic a concurat alături de fratele său în competiții locale dar și în Cupe Mondiale, astfel Luca a reușit să se impună în acest domeniu.

În 2020, WD-40 îi va oferi lui Luca toate produsele necesare pentru a se antrena și a concura în compețitiile cele mai importante, dar și pentru a-și menține bicicletele. Luca va avea inscripționată sigla noastră pe casca de protecție Troy Lee Designs D3.

practice snowshoe 2019 230 (1)

Loris Vergier

De la Nico Vouilloz la Fabien Barel și mai recent, Loïc Bruni, sudul Franței a livrat în mod constant unii dintre cei mai dinamici alergători de coborâre pentru a graționa vreodată podiumul. Pentru Loris Vergier, această manta nu numai că a fost întâlnită, dar a fost susținută constant pe hipodrom. Călătoria sa în lumea bicicletelor și a murdăriei avea să vină de la tatăl său, de asemenea un pasionat de motociclist. De la pista locală BMX până la cele mai provocatoare și mai solicitante piste de coborâre din lume, creșterea lui Loris prin rânduri nu a fost nimic uimitor.

Câștigând de două ori seria generală a Cupei Mondiale și un titlu de campionat mondial ca junior, Loris și-a făcut cunoscute intențiile în 2018, luând prima victorie de elită la Cupa Mondială. În al treilea an alături de Syndicate, 2019 se promite a fi un an interesant pentru acest tânăr enigmatic francez.

Feed-uri sociale

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2021 WD-40 Company