Gamele de produse WD-40® de care ai nevoie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...
WD-40

Produsele WD-40 care nu trebuie să îți lipsească din garaj

Credeai că WD-40 este doar un produs universal? Dacă răspunsul este da, atunci te înșeli. De ce? Ei bine, pentru că WD-40 are multe produse de oferit, specializate pe diferite aplicații și departamente. Să deții un “tub” de WD-40 în garaj nu mai este suficient, deoarece WD-40 oferă MULT mai multe game de produse. Iată produsele WD-40 pe care trebuie să le iei în considerare pentru a le avea în garaj:

WD-40® Produs cu multiple utilizări

Prima gama de produse WD-40 este alcătuită din produsele destinate utilizărilor multiple. Produsele din această categorie este capabilă să îndeplinească cinci funcții. Acest lucru înseamnă că un tub de WD-40 din această categorie poate fi utilizat în mii de împrejurări, la propriu. Iată cele cinci funcții pe care le îndeplinește WD-40 Multi Use Product:

Îndepărtarea umezelii

WD-40 este o minune de produs pentru îndepărtarea apei. Acest lucru înseamnă că WD-40 este capabil să îndepărteze umezeala din circuitele electrice, în special, și poate preveni scurtcircuitele induse de umezeală.

Protecţie

Din moment ce WD-40 este capabil să îndepărteze umezeala, poate fi folosit eficient în scopul protejării metalelor împotriva apariției ruginii. În plus, poate fi folosit în scopul eliminării ruginii, odată ce s-a instaurat.

Deblocarea mecanismelor

Indiferent dacă un mecanism s-a blocat din cauza ruginii sau a grăsimilor, murdăriei sau reziduurilor—realitatea este că WD-40 poate fi folosit pentru a elibera în mod eficient toate piesele care se pot bloca sau înțepeni.

Îndepărtarea materialului nedorit

WD-40 poate fi folosit nu doar pentru a scăpa de murdărie și mâzgă ci și de etichete, benzi, abțibilduri și orice altceva ce nu este dorit.

Lubrifiere

WD-40 poate fi folosit și ca un agent de lubrifiere eficient, datorită capacității sale de a adera ferm la toate componentele în mișcare.

Luând în considerare natura sarcinilor care pot fi îndeplinite cu WD-40 Multi Use Product, este esențial să deții ÎNTOTDEAUNA un astfel de produs la îndemână!

Produsele WD-40 Specialist

În afară de produsul original WD-40 Multi Use Product, WD-40 dispune de o gamă de produse specializate ce pot fi folosite, eficient, în împrejurări specifice. Iată câteva din scenariile în care linia de produse WD-40 Specialist poate fi de ajutor:

Degresare

Dacă ai nevoie de un degresant, atunci ar trebui să știi că WD-40 dispune de o întreagă familie de produse destinate acestui scop. Produsele degresante oferite de WD-40 Degreaser nu sunt doar puternice, ci și mai sigure și mai ușor de utilizat în același timp. Indiferent dacă e vorba de grăsime sau mâzgă, WD-40 Degreaser este capabil să degreseze orice!

Silicon

WD-40 și-a extins linia de produse și în alte formule cu acțiune în profunzime. Această soluție nu pătează și asigură o lubrifiere excelentă. Este grozavă și nu atrage murdăria și protejează împotriva umezelii.

Atunci când iei în considerare tot ce poate oferi gama de produse WD-40 Specialist, mai există vreun motiv pentru care să nu deții una din aceste soluții în garajul tău? Consultă gama completă la adresa: https://wd40.ro/wd-40-specialist/

Produsele pentru bicicletă WD-40 Bike

În timp ce alte produse WD-40 pot fi folosite pentru a rezolva o mulțime de probleme ale bicicletelor, în realitate WD-40 și-a extins gama de produse pentru a încorpora o linie întreagă de produse specializate pentru nevoile de întreținere a bicicletelor. Indiferent dacă trebuie să cureți lanțul de bicicletă, să lubrifiezi sau să protejezi împotriva coroziunii – poți fi sigur că produsele WD-40 Bike vor avea ceva de îngrijit în timpul efectuării întreținerii bicicletei. Mai jos sunt câteva din produsele din linia de produse WD-40 Bike:

Cleaner and Degreaser

Este esențial ca lanțul bicicletei tale să fie în stare bună pentru ca bicicleta să funcționeze așa cum trebuie, nu? Produsele pentru curățare și degresare WD-40 Bike Cleaner și WD-40 Bike Degreaser poate fi folosit fix pentru a asigura această necesitate!

All Conditions Lubrifiant pentru toate condiţiile

Produsul pentru lubrifierea lanțului în toate condițiile WD-40 Bike All Conditions poate fi folosit pentru a lubrifia lanțul de bicicletă în diverse condiții de mediu. Indiferent dacă vremea este uscată sau umedă, poți fi sigur că acest produs WD-40 va acționa magic în TOATE condițiile!

Deci, ai o bicicletă? Dacă da, atunci AI NEVOIE de produsele WD-40 Bike! Consultă gama completă la adresa: https://wd40.ro/wd-40-bike/.

Despre noi

WD-40 este o organizație globală dedicată creării unor amintiri pozitive de durată prin dezvoltarea și vânzarea de produse care rezolvă problemele din ateliere, fabrici și din casele din întreaga lume.

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România www.temad.ro

© 2018 WD-40 Company