tracking

Cum să îndepărtezi ușor o etichetă sau un abțibild?

Tocmai ți-ai cumpărat o pereche nouă de încălțări; vrei să îi porți de îndată însă, șoc și groază, etichetele care marchează stângul și dreptul de pe noua pereche de încălțări preferate îți dau bătăi de cap? Sau vrei să îndepărtezi o etichetă de pe un recipient din sticlă, dar atunci când o răzui cu unghiile aceasta se rupe în bucăți?

Cu toții ne-am simțit la un moment dat frustrați de acest lucru, însă produsul cu multiple utilizări WD-40 e aici să te ajute!

Bineînțeles, există și alte metode, precum dezlipirea unei etichete folosind un uscător de păr sau cu ulei de măsline. Însă aceste procese sunt uneori îndelungate și uleiul tinde să facă suprafața unsuroasă. Folosind o lavetă sau un burete, produsul cu multiple utilizări WD-40, de cealaltă parte, permite îndepărtarea etichetei cu câteva pulverizări. Fără a lăsa reziduuri de adeziv sau unsuroase. De exemplu, va fi foarte eficient să îndepărtezi un abțibild de pe un pantof, o vază, un borcan de gem, o sticlă sau sticlă de plastic, o carcasă de CD/DVD sau chiar de pe o fereastră!

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Un flacon de Wd-40 Multi Use

  • O lavetă de microfibră

  • Un burete

  • O racletă (opțional), sau un substitut (cuțit cu lama rotunjită) pentru a îndepărta eticheta mai ușor

Pași 1: APLICĂ PRODUSUL

Mai întâi, fă rost de o lavetă uscată și curat și de un flacon de produs cu multiple utilizări WD-40. Apoi agită doza astfel încât componentele sale să se amestece și pentru a face produsul cât mai eficient. Ține spray-ul drept (cu excepția cazului în care ai modelul nou de spray care poate fi folosit și invers) și pulverizează generos produs pe eticheta de îndepărtat. În mod ideal, folosește tubul de extensie pentru a ținti mai ușor zona.

Cum îndepărtez ușor o etichetă sau un abțibild

Pași 2: LASĂ SĂ ACȚIONEZE

Odată pulverizat, lasă produsul să acționeze câteva momente pentru a îndepărta eticheta cu ușurință. Într-adevăr, produsul cu multiple utilizări WD-40 va acționa sub etichetă, sub adeziv.

Lăsându-l să acționeze corespunzător, va putea îndepărta eticheta pătrunzând între suprafață și adeziv.

laisser agir

Pași 3: ÎNDEPĂRTAREA ETICHETEI

Acum poți trage de un colț al etichetei, iar aceasta va începe să se dezlipească ușor. Dacă abțibildul tot nu se desprinde ușor, folosește racleta (sau substitut) pentru a răzui resturile de adeziv. Prin acțiunea produsului cu multiple utilizări WD-40, reziduurile ar trebui să se îndepărteze mai ușor.Pulverizează din nou produs, dacă eticheta opune rezistență, pentru o acțiune mai eficientă.

paper sticker label isolated on white background

Pași 4: CURĂȚAREA SUPRAFEȚEI

Odată îndepărtată eticheta, șterge suprafața cu un burete sau cu o lavetă umedă. Apoi freacă suprafața cu o lavetă de microfibră pentru curățarea acesteia și pentru a elimina ultimele reziduuri de adeziv.Și iată, obiectul este curat, de parcă abțibildul nu a existat niciodată!

Cum îndepărtez ușor o etichetă sau un abțibild

Concluzii

Acum că ai aflat cum să îndepărtezi ușor o etichetă sau un abțibild, nu ezita să ne împărtășești și sfaturile tale de întreținere pe pagina noastră de Facebook OriginalWD40

Date de contact

Temad Co SRL Brașov, Șoseaua Cristianului Nr. 12, 500053 România

© 2020 WD-40 Company