Introducere:

Vrei să porți noua pereche de pantofi, dar când să te încalți observi eticheta lipită de talpa sau în interiorul pantofului. Groaznic că aceste etichete nu se dezlipesc ușor. Îndepărtarea etichetelor de pe suprafețe nu este deloc o treabă ușoară. De multe ori încerci să îndepărtezi etichetele, răzuindu-le cu unghiile.

Cu toții ne-am confruntat cu această problemă … dar WD-40 Multi-Use Product este aici să te ajute.

Există desigur, mai multe modalități pentru îndepărtarea etichetelor precum utilizarea unui uscător de păr, ulei de măsline care adesea se îninde pe toată suprafața. Cu ajutorul unei lavete sau a unui burete, produsul WD-40 Multi-Use vei putea îndepărta eticheta cu câteva spray-uri fără a lăsa reziduuri de lipici sau grăsime. De exemplu, va fi foarte eficient să îndepărtezi eticheta de pe un pantof, o vază, un borcan de gem, o sticlă sau sticlă de plastic, un capac CD / DVD, caroserie sau de pe o fereastră!

Produs:

Wd-40 Multi-Use Product

De ce ai nevoie:

  • un lubrifiant multifuncțional WD-40 Multi- Use
  • o lavetă din microfibră
  • un burete
  • o racletă (opțional) sau un produs asemănator (un cuțit) pentru a  putea sa îndepărtezi eticheta

Cum să îndepărtezi o etichetă sau un autocolant?Pasul 1: Aplică produsul

În primul rând, îți trebuie o lavetă curată și uscată și un produs WD-40 Multi-Use. Agită spray-ul astfel încât componentele sale să se amestece și să facă produsul cât mai eficient. Ține produsul în poziție verticală (cu excepția cazului în care ai produsul WD-40 Smart Straw sau Flexible care pot fi folosiți cu susul în jos) și pulverizează produsul cu generozitate pe etichetă pentru a fi dezlipit. În mod ideal, utilizează aplicatorul roșu al produsului pentru o pulverizare cu precizie.

Cum să îndepărtezi o etichetă sau un autocolant?Pasul 2: Lasă produsul să acționeze

După ce produsul a fost pulverizat, lasă-l să acționeze câteva momente, astfel încât eticheta să poată fi îndepărtată ușor. Într-adevăr, produsul WD-40 Multi-Use va acționa sub etichetă, sub lipici. Lăsând-o să acționeze bine, vei putea îndepărta  eticheta ușor.

Cum să îndepărtezi o etichetă sau un autocolant?Pasul 3: Dezlipește eticheta

Acum poți trage de un colț al etichetei, iar aceasta va începe să se dezlipească ușor. Dacă eticheta nu se îndepărtează ușor, folosește racleta (sau un înlocuitor) pentru a răzui reziduul de adeziv. Odată cu acțiunea produsului multifuncțional WD-40, reziduurile trebuie îndepărtate mai ușor. Pulverizează produsul din nou dacă eticheta este cu adevărat încăpățânată pentru o acțiune mai eficientă.

Cum să îndepărtezi o etichetă sau un autocolant?Pasul 4: Curăță suprafața

După ce ai dezlipit eticheta, șterge suprafața cu un burete sau o lavetă umedă. Apoi, freacă zona cu laveta din microfibră pentru a face suprafața curată și astfel să elimini ultimele reziduuri de lipici. Iată, obiectul tău arată ca nou și  eticheta pare că nu a existat niciodată!

Concluzie:

Descoperă și alte trucuri, utilizând produsul WD-40. Te invităm să împărtășești cu noi, experiențele tale cu produsele noastre.